
OUTSIDE THE BOX
Ikzelf, Floris Carron, heb jarenlang in de horeca gewerkt. Daar heb ik ontdekt dat er een zeer grote passie is voor alles wat te maken heeft met gastronomie. Waar de meeste mensen zich focussen op de combinatie tussen voeding en wijn vind ik dat we meer ‘outside the box’ moeten denken en dit moeten doortrekken naar combinaties met uitzonderlijke bieren.
Met passie alleen lukt dat uiteraard niet dus vandaar heb ik me omringd met een aantal mensen die in dit concept onmisbaar zijn.
Één van hen, Sam Nagels, is een passionele bierkenner en sommelier. Met zijn jarenlange ervaring, sublieme keuzes en verrassende combinaties was hij de geknipte man om mee in dit verhaal te stappen. Zijn ervaring heeft hij onder andere opgedaan bij brouwerij De Koninck, brouwland, …
De 3de partner, Thomas Gys, heeft ook een kleurrijk horeca verleden en focust zich nu op event management in de brouwwereld. Met zijn ervaring en connecties is ook hij een onmisbare schakel.
“Met boxed beers willen wij onze klanten niet zomaar een aantal bieren voorschotelen vergezeld met een korte productbeschrijving. Wij willen onze klanten een complete beleving geven. Een foodpairing met een aantal zorgvuldig geselecteerde bieren en kleine versnapering.“
De combinatie van beide producten zorgt ervoor dat deze nog beter tot hun recht komen en dat er een explosie van smaken loskomen.
Voor onze selectie te maken hebben wij gekeken naar verschillende brouwerijen. De focus ligt niet op naamsbekendheid of regio. Wij hebben onze focus gelegd op kwaliteit! Kwaliteit van het bier en de brouwerij zelf uiteraard. Maar ook de kwaliteit van de branding.
Onze selectie moet een nieuwe ervaring creëren. Een ervaring die de smaakpapillen versteld doen staan maar je weet wat ze zeggen: het oog wilt ook wat. Van zodra je onze box opent wordt je dan ook weggeblazen in alle facetten!
Waarom deze combinaties zo goed werken, kunnen jullie zelf ontdekken via ons “spel”.
Just like we said: Drink, learn & ENJOY.
